Disse fire sites Kids-Wood, Play2Learn, Color Kids & Bellino er eget af TOP-TOY A/S. Jeg har layoutet og designet siderne, der henvender sig til børn i alderen 0-9 år.

 

Brandsite_kids_woodKids Wood er trælegetøj med fokus på sikkerhed og miljø. Kids-Wood er et anerkendt og pålidelig mærke med et kæmpe udvalg af sjovt, fantasifuldt og bæredygtigt trælegetøj. Disse paramenter har jeg layoutet og designet Kids Wood websitet ud fra.


Brandsite_play2learnPlay2Learn er produkter til børn fra +9 mdr. til 4 år. Der er fokus på lære og have det sjovt. Play2Learn er sjove og opfindsomme produkter. Dette har jeg også prøvet at afspejle i designet af websitet. Der er knald på farverne og fokus på sjov og ballade.


Brandsite_bellinoBellino er spændende legetøj, der underholder og stimulerer de mindre børns sanser. Bellino henvender sig til småbørn i alderen 0-1 år.


Brandsite_Color-kidsColor Kids er kreative produkter, der kan kan udvikle barnets finmotorik og koncentration på en sjov og kreativ måde.  Color Kids er kreativt legetøj, der udvikler dit barns fantasi og kreativitet.