Monster Illustrationer

Posted on Apr 17, 2017
Monster Illustrationer

Dette er forskellige monstre – malet med akvarel. Det er blevet til nogle sjove billeder, der pryder vores gang.   6

10 minutters opgave

Posted on Jun 5, 2016
10 minutters opgave

En veninde og jeg giver hinanden grafiske udfordringer, der må tage omkring 10 minutter. En gang om ugen laver vi et grafiskoplæg, og sender til hinanden. Idéen er at vi holder os opdateret og skabe idéer til nye sjove projekter. e Illustration tegnet i hånden og bagefter lavet til vector. e Pictogram af hane og […]

Kulturhavn 2015

Posted on Aug 15, 2015
Kulturhavn 2015

Jeg deltog i en plakatkonkurrence for kulturhavn 2015. Plakaten er lavet af avisudklip med lidt tryllestøv fra Photoshop.

Club BR sparebog

Posted on Jul 22, 2015
Club BR sparebog

Club BR er blevet rebrandet for at skabe et mere moderne og tidssvarende udseende af klubben. I den forbindelse lavede jeg nyt design til Club BR sparebogen.

Inspirationsvæg

Posted on Dec 3, 2014
Inspirationsvæg

Dette er min inspirationsvæg. Her har jeg malerier af forskellige kunstnere, der inspirerer mig. Her kan jeg altid kan tage et kig, når jeg skal igang med et nyt projekt.  

Bogmærke for BR legetøj

Posted on Oct 26, 2014
Bogmærke for BR legetøj

Dette er et bogmærke, jeg lavede for at promovere, at BR Legetøj skal til at sælge bøger i deres butikker. Bogmærket er lavet sådan, at man kan se hvor man er nået til, når bogen er lukket.

Copenhagen Art Fair

Posted on Oct 24, 2014
Copenhagen Art Fair

Dette er billetterne til kunstmessen Copenhagen Art Fair 2011. Den ene af billetterne blev brugt til at sælge til selve eventet, den anden blev brugt til at sende ud til specielt inviterede. Jeg har designet billetterne og haft al kommunikation med trykkeriet. Udover billetter lavede jeg nogle annoncer til tv og forskellige aviser og dagblade.

Julekort 2013

Posted on Oct 24, 2014
Julekort 2013

Dette julekort lavede jeg julen 2013. Det blev udvalgt og trykt af Go Cards, og kunne findes på caféer og restauranter i København.